SkyGreen_logo_felirattal
Váci Greens E Irodaház

Portfóliónk legújabb tagja a  Váci Greens E irodaépület, amely a Váci Greens D irodaépület szomszédságában, a Fiastyúk utca-Madarász Viktor utca-Babér utca és a Váci út által határolt tömbben helyezkedik el. 

A Váci Geens E szabadon álló elhelyezkedésű irodaépület, mely három oldalról közterülettel határolt,  a negyedik (déli) homlokzat felöl a Váci Greens F irodaházzal szomszédos. 

Az irodaépület egy 5749 m2 nagyságú telken található. Az épület 11 szintes: földszint, 7 emelet és 3 szint mélygarázs. Az épület három központi maggal rendelkezik. Európai mércével mérve is magas minőségi színvonalú “Zöld Épület”.


Elhelyezkedés: Magyarország, Budapest
Használatba vétel: 2020
Kiadható terület (GLA): 24 504 m2
Feltöltöttségi ráta: Feltöltés alatt
Átlagos bérleti időtartam (WAULT): 4,8 év
Legfontosabb bérlők: IdomSoft Zrt.

Rossmann Magyarország Kft.

Mázsa Váci Greens Kft.
Minősítés: Várható BREEAM Excellent


1138 Budapest, Váci út 133.; hrsz.: Budapest, belterület 26103.

Millenáris Classic Irodaház

A Millenáris Classic irodaház a főváros budai oldalán, a népszerű II. kerületi Millenáris Parkban helyezkedik el, a Fény utca-Lövőház utca-Kis Rókus utca-Marczibányi tér által határolt területen. Az irodaépület az ingatlan tulajdoni lapja szerint egy 3,916 m2 nagyságú telken található.

A környék Budapest egyik legnagyobb presztizsű lakónegyede a Rózsadomb lábánál. A Millenáris Classic irodaépület Buda kulturális és kereskedelmi központjában, a Millenáris Parkban elhelyezkedő Millenáris Iroda Épületek fejlesztésének része.

Az épület négy emeletén irodahelyiségek és egészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás is helyet kapott, a minusz első szinten negyven parkoló található.


Elhelyezkedés: Magyarország, Budapest
Használatba vétel: 2007
Kiadható terület (GLA): 8 095 m2
Feltöltöttségi ráta: 100%
Átlagos bérleti időtartam (WAULT): 3 év
Legfontosabb bérlők: ULYSSYS Kft.

Randstad Hungary Kft.

O&GD CENTRAL Kft.
Minősítés: -


1024 Budapest, Lövőház utca 39.-Marczibányi tér 15.; hrsz.: Budapest, belterület 13204

Kapcsolódó dokumentumok: